WP
WP

John Madden - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

08.04.1949

Miejsce urodzenia

Portsmouth, Wielka Brytania

Reżyser

Zakochany Szekspir (1998) (Philip Henslowe)

Jej wysokość pani Brown (1997)

Złote wrota (1993) (Kevin Walker)

Dług / The Debt (2010) (2010) (Stefan)

Hotel Marigold (2011) (Douglas)

Ethan Frome (1993) (Zenobia)

Kapitan Corelli (2001)

Akta Sherlocka Holmesa (1991) (Joe Barnes)

Drugi Hotel Marigold (2015) (Douglas Ainslie)

Masters of Sex ()

FakeTaxi (2015) (Guy)

Killshot (2008) (Armand 'The Blackbird' Degas)

Dowód (2005) (Claire)

Filmografia

Zakochany Szekspir (1998) (Philip Henslowe)

Sezon rezerwowych (2000)

Dług / The Debt (2010) (2010) (Stefan)

Akta Sherlocka Holmesa (1991)

FakeTaxi (2015) (Guy)

Killshot (2008) (Armand 'The Blackbird' Degas)

Sama przeciw wszystkim (2016)

WP
WP
WP