ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf

Jon Bernthal - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Brudny glina (2011) (Dan Morone)

Pinkville (2013) (Freeman)

Księgowy (2016)

Sicario (2015) (Ted)

Mob City () (Joe Teague)

Dzień zero (2007) (Dixon)

Legendy ringu (2013) (B.J.)

Eastwick () (Raymond)

L.A. Noir () (Joe Teague)

Daredevil ()

Furia (2014) (Grady Travis)

Infiltrator (2013)

42 (2013) (Ralph Branca)

Wilk z Wall Street (2013) (Brad)

Autor Widmo (2010) (Rick Ricardelli)

Odwrócić przeznaczenie (2007) (Interviewer)

Baby Driver (2017)

Pierwszy człowiek (2018) (Dave Scott)

Wdowy (2018)

Marvel: The Punisher ()

ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf
ycipk-39hwzf