ycipk-lupm82
ycipk-lupm82

Jon Bernthal - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Brudny glina (2011) (Dan Morone)

Pinkville (2013) (Freeman)

Księgowy (2016)

Sicario (2015) (Ted)

Mob City () (Joe Teague)

Dzień zero (2007) (Dixon)

Legendy ringu (2013) (B.J.)

Eastwick () (Raymond)

L.A. Noir () (Joe Teague)

Daredevil ()

Furia (2014) (Grady Travis)

Infiltrator (2013)

42 (2013) (Ralph Branca)

Wilk z Wall Street (2013) (Brad)

Autor Widmo (2010) (Rick Ricardelli)

Odwrócić przeznaczenie (2007) (Interviewer)

Baby Driver (2017)

Pierwszy człowiek (2018) (Dave Scott)

Wdowy (2018)

Marvel: The Punisher ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-lupm82
ycipk-lupm82
ycipk-lupm82