ycipk-4g3pep
ycipk-4g3pep

Jonny Lee Miller - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kingston, Surrey, Anglia

Filmografia:

Mansfield Park (1999)

Trainspotting (1996) (Sick Boy)

Drakula 2000 (2000)

Plunkett i Macleane (1999) (Macleane)

Mroczne Cienie (2012) (Roger Collins)

Miłość po zmierzchu (1997) (Jeffrey Byron)

Złe towarzystwo (1995) ( Michael Hickey )

Łowcy umysłów (2004) (Lucas Harper)

Hakerzy (1995) (Dade Murphy ('Crash Override'/'Zero Cool'))

T2: Trainspotting (2016)

Co ludzie powiedzą? () (Narzeczony Róży)

Eli Stone () (Eli Stone)

Melinda i Melinda (2004) (Lee)

Aeon Flux (2005) (Oren Goodchild)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4g3pep
ycipk-4g3pep
ycipk-4g3pep