Trwa ładowanie...
d1k51k7

Józef Nalberczak

Najnowsze informacje
4.3
(22 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Awans (1974)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Jan Zamoyski)

Samotność we dwoje (1968) (Kasperlik)

Uciec jak najbliżej (1971) (Olszewski)

Zaczarowany rower (1955) (Popiel)

Biłek (1981) (Wąsicki)

Profesor na drodze (1973) (Nauczyciel polskiego w Technikum dla Pracujących)

Miejsce dla jednego (1965) (Robotnik)

Ubranie prawie nowe (1963) (Franek Bona)

Droga na Zachód (1961) (Sierżant radziecki)

Fortuna (1972) (Hieronim Śpiewankiewicz)

Ile jest życia (1974) (Kowalewicz)

Złota kaczka (1976) (Mężczyzna w karczmie)

Wolne miasto (1958) (marynarz Heniek biorący udział w bójce)

Przyłbice i kaptury (1985)

Spóźnieni przechodnie (1962) (gość przy barze)

d1k51k7

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1k51k7
d1k51k7
d1k51k7