Trwa ładowanie...
d1o6ehl
d1o6ehl

Józef Nalberczak

Najnowsze informacje
4.3
(22 głosy)
Oceń:
d1o6ehl
Filmografia:

Awans (1974)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Jan Zamoyski)

Samotność we dwoje (1968) (Kasperlik)

Uciec jak najbliżej (1971) (Olszewski)

Zaczarowany rower (1955) (Popiel)

Biłek (1981) (Wąsicki)

Profesor na drodze (1973) (Nauczyciel polskiego w Technikum dla Pracujących)

Miejsce dla jednego (1965) (Robotnik)

Ubranie prawie nowe (1963) (Franek Bona)

Droga na Zachód (1961) (Sierżant radziecki)

Fortuna (1972) (Hieronim Śpiewankiewicz)

Ile jest życia (1974) (Kowalewicz)

Złota kaczka (1976) (Mężczyzna w karczmie)

Wolne miasto (1958) (marynarz Heniek biorący udział w bójce)

Przyłbice i kaptury (1985)

Spóźnieni przechodnie (1962) (gość przy barze)

Zdjęcie
d1o6ehl
d1o6ehl
d1o6ehl
d1o6ehl