Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Julianna Margulies - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

08.06.1966

Miejsce urodzenia

Spring Valley, Nowy Jork

Filmografia

Hitler: The Rise of Evil (2003) (Helene Hanfstaengl)

Statek Widmo (2002) (Epps)

Evelyn (2002) (Bernadette Beattie)

Dinozaur (2000)

Nagrody Darwina (2006) (Carla)

Zagubiony pokój () (Jennifer Bloom)

Twardziele (2013)

Żona idealna () (Alicia Florrick)

Na granicy prawa () (Elizabeth Canterbury)

Węże w samolocie (2006)

Jubilerka (1998) (Rachel)

Naciągacze (1997) (Jean)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw