Trwa ładowanie...
ycipk-1m84g1
ycipk-1m84g1

Julianna Margulies - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Spring Valley, Nowy Jork

Filmografia:

Hitler: The Rise of Evil (2003) (Helene Hanfstaengl)

Statek Widmo (2002) (Epps)

Evelyn (2002) (Bernadette Beattie)

Dinozaur (2000)

Nagrody Darwina (2006) (Carla)

Zagubiony pokój () (Jennifer Bloom)

Twardziele (2013)

Żona idealna () (Alicia Florrick)

Na granicy prawa () (Elizabeth Canterbury)

Węże w samolocie (2006)

Jubilerka (1998) (Rachel)

Naciągacze (1997) (Jean)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1m84g1
ycipk-1m84g1
ycipk-1m84g1