ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s

Karen Gillan - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Inverness, Szkocja, Wielka Brytania

Filmografia:

Big Short (2016)

Oculus (2013) (Kaylie Russell)

Strażnicy Galaktyki (2014) (Nebula)

Doctor Who () (Amelia Jessica Amy Pond / Wróżbitka)

The Circle. Krąg (2017)

Avengers: Wojna bez granic (2017) (Nebula)

Jumanji: Przygoda w dżungli (2017) (Martha / Ruby Roundhouse)

Avengers: Koniec gry (2019) (Nebula)

Jumanji 3 () (Ruby Roundhouse)

Tajni i fajni (2019) ( Oczy (głos) )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s
ycipk-1kqi8s