ycipk-3mgqq9
ycipk-3mgqq9

Katarzyna Kwiatkowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Scenarzysta:
Filmografia:

Motylek (2010)

Pierścionek z orłem w koronie (1992) (Pielęgniarka)

Kroniki domowe (1997) (Krewniaczka)

Bajland (2000) (Dziewczyna sprawozdawcy)

Dzień kobiet (2011) (Halina Radwan)

Pierwszy milion (2000) (Kryśka)

Syzyfowe prace (2000) (Małgośka)

Mój rower (2012) (Bożena)

Ciało (2003) (Kobieta z Sopotu)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Klinika samotnych serc () (Elżbieta)

Pierwszy milion (serial) () (Kryśka)

Syzyfowe prace (serial) () (Małgośka)

Mulan 2 (2004)

Reguły gry () (Magda Góralczyk)

Sama słodycz () (Kasia, uczestniczka randki)

Muppety: Poza Prawem (2014)

Sfora (serial) () (Kierowniczka agencji)

Rysiek Lwie Serce (2013) (Lara)

Wszystko będzie dobrze (2006) (Pielęgniarka)

Kołysanka (2010) (Policjantka)

Ile waży koń trojański? (2008) (Marta)

Samotność w sieci (2006) (Koleżanka Ewy)

Zabawa zabawa (2018) (Małgorzata)

Dzień czekolady (2018) (Wiedźma)

Zdjęcie
Podziel się

Znana jako Krystyna Janda, Doda czy Nelli Rokita z programów Szymona Majewskiego. Duże poczucie humoru pozwoliło jej świetnie oddać charakter roli Pauli. Zagrała w wielu filmach, ostatnio w „Motylku”, „Kołysance” oraz serialach „Na dobre i na złe”, „Niania”, „Hela w opałach”.

ycipk-3mgqq9
ycipk-3mgqq9