Trwa ładowanie...
ycipk-37558y
ycipk-37558y

Kathy Griffin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Oak Park, Illinois, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Pulp Fiction (1994) (Zbiegły świadek)

Cztery pokoje (1995) (Betty)

Noc kawalerów (2006) (She-Elvis)

Ten pierwszy raz (1997) (Kasjerka)

Telemaniak (1996) (Matka)

Jej szerokość Afrodyta () (Jenna Kaswell-Bailey)

Kathy Griffin: Record Breaker (2013) (Ona sama)

Obrońcy () (Sally)

Żółwik Sammy (2010) (Vera)

Pół na pół () (Doktor Morgan)

Glee () (Tammy Jean Albertson)

Życie przede wszystkim () (Swatka)

Nienarodzony (2009) (Connie)

Rozbitkowie (2005) (Belinda)

Dirty Love (2005) (Madam Belly)

Whose Line Is It Anyway? ()

Stażystka (2000) (Cornelia Crips)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-37558y
ycipk-37558y
ycipk-37558y