ycipk-okqs5i
ycipk-okqs5i

Kathy Griffin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Oak Park, Illinois, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Pulp Fiction (1994) (Zbiegły świadek)

Cztery pokoje (1995) (Betty)

Noc kawalerów (2006) (She-Elvis)

Ten pierwszy raz (1997) (Kasjerka)

Telemaniak (1996) (Matka)

Jej szerokość Afrodyta () (Jenna Kaswell-Bailey)

Kathy Griffin: Record Breaker (2013) (Ona sama)

Obrońcy () (Sally)

Żółwik Sammy (2010) (Vera)

Pół na pół () (Doktor Morgan)

Glee () (Tammy Jean Albertson)

Życie przede wszystkim () (Swatka)

Nienarodzony (2009) (Connie)

Rozbitkowie (2005) (Belinda)

Dirty Love (2005) (Madam Belly)

Whose Line Is It Anyway? ()

Stażystka (2000) (Cornelia Crips)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-okqs5i
ycipk-okqs5i
ycipk-okqs5i