WP
WP

Kathy Griffin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

04.11.1960

Miejsce urodzenia

Oak Park, Illinois, USA

Scenarzysta
Filmografia

Pulp Fiction (1994) (Zbiegły świadek)

Cztery pokoje (1995) (Betty)

Noc kawalerów (2006) (She-Elvis)

Ten pierwszy raz (1997) (Kasjerka)

Telemaniak (1996) (Matka)

Jej szerokość Afrodyta () (Jenna Kaswell-Bailey)

Kathy Griffin: Record Breaker (2013) (Ona sama)

Obrońcy () (Sally)

Żółwik Sammy (2010) (Vera)

Pół na pół () (Doktor Morgan)

Glee () (Tammy Jean Albertson)

Życie przede wszystkim () (Swatka)

Nienarodzony (2009) (Connie)

Rozbitkowie (2005) (Belinda)

Dirty Love (2005) (Madam Belly)

Whose Line Is It Anyway? ()

Stażystka (2000) (Cornelia Crips)

WP
WP
WP