ycipk-45uz2b
ycipk-45uz2b

Krzysztof Dracz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Wyjazd integracyjny (2011) (Naczelny)

Ralph Demolka (2012) (Król Kandyz)

Jack pogromca olbrzymów (2012) (Roderick)

Drogówka (2013) (Świtoń)

Ekspres polarny (2004) (Konduktor)

Sala samobójców (2010) (Pan Minister)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014) (Dr Kafka)

Sfora - Bez litości (2002) (Prokurator okręgowy)

Harry Potter i Czara Ognia (2005)

W dół kolorowym wzgórzem (2004) (Wiesiek)

Pudłaki (2014) (Lord Portley-Rind)

Fantastyczna czwórka (2015) (2015) (Harvey Elder (głos))

Pan Peabody i Sherman (2014) (Dyrektor Purdy)

Jack Strong (2014) (generał Wojciech Jaruzelski)

Pingwiny z Madagaskaru (2014) (Dave)

Mrok () (Kazimierz Gajda)

Kraina lodu (2013) (Arcyksiąże)

Sfora (serial) () (Prokurator okręgowy)

Biuro kryminalne () (Teodor Wysocki)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010) (Biały Królik)

Terra (2007)

Disco robaczki (2008) (Tata Funky Wacek)

Agentki () (ojciec Joanny)

Egzamin z życia () (Karol Chełmicki, ojciec Andrzeja)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (Irytos)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Frankie)

80 milionów (2011) (Docent)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Przygody Tintina (2011) (Tajniak)

Kung Fu Panda 2 3D (2011) (Lord Shen)

Hotel Transylwania (2012) (Wayne)

Łowcy smoków (2008) (Lord Arnold)

Speed Racer (2008) (Harold Lederman)

Odwróceni () (Tadeusz Feliniak)

Co słonko widziało (2005) (Czajkowski)

Hiena (2006) (policjant)

Jaskiniowiec (2018) (Lord Knut)

Zabawa zabawa (2018) (Szef Doroty)

ycipk-45uz2b
ycipk-45uz2b
ycipk-45uz2b