Trwa ładowanie...
d4tk4f4
d4tk4f4

Ksawery Szlenkier - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Jack Strong (2014) (zastępca prokuratora)

Komisarz Alex () (Rafał Lipski, mąż Marty)

AmbaSSada (2013) (Otto)

Tak miało być () (Bartek)

Hop (2011)

Ojciec Mateusz () (Ksiądz - motocyklista)

Niesamowity Spider-Man (2012)

Niezawodny system (2008) (Witold)

Zdjęcie
Podziel się

Zdobywający uznanie polski aktor młodego pokolenia, mąż aktorki Małgorzaty Buczkowskiej-Szlenkier. Ma już na swoim koncie film „Wichry Kołymy” Marleen Morris oraz takie seriale jak „Czas honoru”, „Paradoks” czy „Krew z krwi”. Już niedługo zobaczymy go w „Pod Mocnym Aniołem” Wojciecha Smarzowskiego oraz „Jacku Strongu” Władysława Pasikowskiego.

d4tk4f4
d4tk4f4