ycipk-1kiril
ycipk-1kiril

Lech Łotocki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Moja Angelika (1999)

Wiedźmin (2001) (Jarrow)

Smoleńsk (2015) (Lech Kaczyński)

Między nami dobrze jest (2014) (Prezenter telewizyjny)

Godzina szczytu (1973) (Radniewski)

Kopciuszek () (Juror konkursu Miss)

Heavy Mental (2013) (Ojciec)

Tu stoję... (1994) (Lech Bentkiewicz)

Żywie Biełaruś! (2012) (ojciec Paszki)

Szkice warszawskie (1969) (Andrzej)

Ortalionowy dziadek (1968) (Wywiadowca MO)

Tak miało być () (Adam Rogalsk)

Wino truskawkowe (2007) (Lewandowski)

Fortuna (1972) (Kołepczyński)

Ile jest życia (1974) (Feliks Morawski)

Przedwiośnie (serial) () (Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne)

Speed Racer (2008)

Odwróceni () (Wroniewski)

Wiedźmin (serial) () (Jarrow)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Realizator)

Ojciec (1967)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1kiril
ycipk-1kiril
ycipk-1kiril