Trwa ładowanie...
de0e2ty

Lech Łotocki

Najnowsze informacje
4.3
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Moja Angelika (1999)

Wiedźmin (2001) (Jarrow)

Smoleńsk (2015) (Lech Kaczyński)

Między nami dobrze jest (2014) (Prezenter telewizyjny)

Godzina szczytu (1973) (Radniewski)

Kopciuszek () (Juror konkursu Miss)

Heavy Mental (2013) (Ojciec)

Tu stoję... (1994) (Lech Bentkiewicz)

Żywie Biełaruś! (2012) (ojciec Paszki)

Szkice warszawskie (1969) (Andrzej)

Ortalionowy dziadek (1968) (Wywiadowca MO)

Tak miało być () (Adam Rogalsk)

Wino truskawkowe (2007) (Lewandowski)

Fortuna (1972) (Kołepczyński)

Ile jest życia (1974) (Feliks Morawski)

Przedwiośnie (serial) () (Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne)

Speed Racer (2008)

Odwróceni () (Wroniewski)

Wiedźmin (serial) () (Jarrow)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Realizator)

Ojciec (1967)

de0e2ty

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
de0e2ty
de0e2ty
de0e2ty