Trwa ładowanie...
ycipk-emxf0a
ycipk-emxf0a

Maciej Gąsiorek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Sopot, Polska

Filmografia:

Wszyscy święci (2002) (i Żandarm niemiecki)

Ekspres polarny (2004)

Garfield (2004)

Roboty (2005)

Harry Potter i Komnata Tajemnic (2002)

NASCAR 3D (2004) (Fatback McSwain)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014) (Komendant)

Ale się kręci () (Jerzy Nakręt, fotoreporter Świata)

Ojciec Mateusz () (Łuczak)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Policjant)

Barwy szczęścia () (Klient Zwoleńskiego)

Egzamin z życia () (Menadżer klubu)

Złoty kompas (2007)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2008)

Pensjonat pod Różą () (Jurek)

Kasia i Tomek () (Policjant)

Duch w dom () (Śmieciarz)

Piksele (2009) (Sushi master)

Pierwsza miłość () (Jerzy Dąbrowski)

Kryminalni () (Dozorca)

Ja wam pokażę! (2006) (Policjant)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-emxf0a
ycipk-emxf0a
ycipk-emxf0a