ycipk-3nhd57
ycipk-3nhd57

Maciej Gąsiorek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia

Sopot, Polska

Filmografia

Wszyscy święci (2002) (i Żandarm niemiecki)

Ekspres polarny (2004)

Garfield (2004)

Roboty (2005)

Harry Potter i Komnata Tajemnic (2002)

NASCAR 3D (2004) (Fatback McSwain)

Kochanie, chyba cię zabiłem (2014) (Komendant)

Ale się kręci () (Jerzy Nakręt, fotoreporter Świata)

Ojciec Mateusz () (Łuczak)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Policjant)

Barwy szczęścia () (Klient Zwoleńskiego)

Egzamin z życia () (Menadżer klubu)

Złoty kompas (2007)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2008)

Pensjonat pod Różą () (Jurek)

Kasia i Tomek () (Policjant)

Duch w dom () (Śmieciarz)

Piksele (2009) (Sushi master)

Pierwsza miłość () (Jerzy Dąbrowski)

Kryminalni () (Dozorca)

Ja wam pokażę! (2006) (Policjant)

ycipk-3nhd57
ycipk-3nhd57
ycipk-3nhd57