ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz

Maciej Musiał - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4hkvkz

Aktor filmowy, dubbingowy i teatralny, a także prezenter telewizyjny. Pierwszy raz wystąpił w wieku sześciu lat. Znany m.in. z seriali „Ojciec Mateusz”, „Rodzinka.pl” i „Hotel pod żyrafą i nosorożcem”.

Zobacz wszystkie role Macieja Musiała w serialach telewizyjnych

Data urodzenia

11.02.1995

Miejsce urodzenia

Warszawa

Filmografia

Offline (2012)

Baby są jakieś inne (2011) (Chłopak z autokaru)

Mój biegun (2011) (Jaś Mela)

Były sobie człowieki (2015) (Edek (głos))

Mały książę (2015)

Dzień dobry, kocham Cię! (2014) (Iwo)

Kumba (2013) (Kumba)

Krew z krwi () (Franek Majewski)

Samoloty 2 (2014) (Dusty Popylacz)

Samoloty (2013) (Dusty)

Ojciec Mateusz () (Michał)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Janek)

Futro (2007) (Konrad Makowiecki)

Plebania ()

Prawo miasta () (Maciek Gralczyk)

Miłość jest wszystkim (2018) (Daniel)

ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz