ycipk-1z0f7o
ycipk-1z0f7o

Maciej Rayzacher - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

W te dni przedwiosenne (1975) (Podporucznik Maciej Lipski)

Kardiogram (1971) (Kierowca sanitarki)

Kontrybucja (1966) (Ramol)

Człowiek z marmuru (1976) (Przewodniczący zebrania ZMP)

Miś (1980) (Widz w teatrze pokazujący synowi baleron)

Zaraza (1971) (Doktor Stanisław Olczak)

Dwie wigilie (1986) (Ginekolog)

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (Aktor)

Wyjazd służbowy (1975) (Karol Nowak)

Smarkula (1963) (Chuligan w parku)

Album Polski (1970) (Jerzy)

Czerwone i złote (1969) (Jacek)

Historia Kowalskich (2009) (Mordechaj Pineches)

Ranczo () (Radny Wargacz)

Dzień czwarty (1984) (Powstaniec)

W każdą pogodę (1969) (Kolega Stefana)

Doktor Ewa (1970) (Jacek)

Poślizg (1972) (Pielęgniarz w izbie wytrzeźwień)

Trzecia granica (1975) (Frano Bardej)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Kolega Wiktor)

Rzeka kłamstwa (1987) (Zdun Dederko)

Nagrody i odznaczenia (1973) (Porucznik Marcin Bednarczuk)

Wyklęty (2017)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1z0f7o
ycipk-1z0f7o
ycipk-1z0f7o