Trwa ładowanie...
d2jontz
d2jontz

Mandy Patinkin - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Pinero (2001)

Life with Mikey (1993) (Irate Man)

Dick Tracy (1990)

Narzeczona dla księcia (1987) (Inigo Montoya)

Doktor (1991) (Dr. Murray Kaplan)

Homeland () (Saul Berenson)

Zabójcze umysły () (Jason Gideon)

Dead Like Me () (Rube Sofer)

Barwy Prawdy (1991) (John Palmeri)

Impromptu (1991) (Alfred De Musset)

Daniel (1983) (Paul Isaacson)

Hunchback, The (1997) (Quasimodo)

Yentl (1983)

Cudowny chłopak (2017) (Pan Tushman)

To właśnie życie (2018) (Irwin)

Zdjęcie
Podziel się
d2jontz
d2jontz
d2jontz