ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4

Marek Probosz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Przygoda miłosna (1994) (Rosyjski marynarz)

Niech żyje miłość (1991) (Sewek)

Nic śmiesznego (1995)

Ślad na ziemi (serial) () (Wnuk)

Helter Skelter (2004) (Roman Polański)

Fort 13 (1984) (Murarz)

Janosik. Prawdziwa historia (2009) (Satora)

Krótka histeria czasu (2006) (profesor Wolański)

30 door key (1991) (Syfon)

Pod wspólnym niebem ()

Zdjęcie
Podziel się

Marek Probosz ukończył Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi, a następnie wydział reżyserii filmowej w The American Film Institute w Los Angeles.

ycipk-3smpj4
ycipk-3smpj4