Trwa ładowanie...
dxfi8gw

Maria Maj

Najnowsze informacje
3.9
(7 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Międzylesie, Polska

Filmografia:

Przemiany (2003) (Matka)

Odwiedź mnie we śnie (1996) (opiekunka Marchewy w niebie)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999) (matka Marysi)

Mój rower (2012) (Dziedzicowa)

Pręgi (2004) (starsza nauczycielka)

Długi weekend (2004) (Kozłowska)

Między nami dobrze jest (2014) (Bożena)

Boża podszewka II () (Krawcowa Tekla)

Klinika samotnych serc () (Irena Ligota)

Małe stłuczki (2014) (pani Michałowska)

W imię... (2013) (Matka Dyni)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Adwokatka)

Gabriel (2013) (Babcia)

Zero (2009)

Pitbull (serial) ()

Apetyt na miłość () (pani Walicka, sąsiadka dziewczyn)

Kratka (1996)

Ekipa () (Sekretarka Niemca)

Piekło niebo (2005) (Zosia, gospodyni księdza)

Tarapaty (2017)

dxfi8gw

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dxfi8gw
dxfi8gw
dxfi8gw