ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc

Maria Maj - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

14.12.1948

Miejsce urodzenia

Międzylesie, Polska

Filmografia

Przemiany (2003) (Matka)

Odwiedź mnie we śnie (1996) (opiekunka Marchewy w niebie)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999) (matka Marysi)

Mój rower (2012) (Dziedzicowa)

Pręgi (2004) (starsza nauczycielka)

Długi weekend (2004) (Kozłowska)

Między nami dobrze jest (2014) (Bożena)

Boża podszewka II () (Krawcowa Tekla)

Klinika samotnych serc () (Irena Ligota)

Małe stłuczki (2014) (pani Michałowska)

W imię... (2013) (Matka Dyni)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Adwokatka)

Gabriel (2013) (Babcia)

Zero (2009)

Pitbull (serial) ()

Apetyt na miłość () (pani Walicka, sąsiadka dziewczyn)

Kratka (1996)

Ekipa () (Sekretarka Niemca)

Piekło niebo (2005) (Zosia, gospodyni księdza)

Tarapaty (2017)

ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc