Trwa ładowanie...
d1l8399

Maria Maj

Najnowsze informacje
3.9
(7 głosów)
Oceń:
d1l8399
Miejsce urodzenia:

Międzylesie, Polska

Filmografia:

Przemiany (2003) (Matka)

Odwiedź mnie we śnie (1996) (opiekunka Marchewy w niebie)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999) (matka Marysi)

Mój rower (2012) (Dziedzicowa)

Pręgi (2004) (starsza nauczycielka)

Długi weekend (2004) (Kozłowska)

Między nami dobrze jest (2014) (Bożena)

Boża podszewka II () (Krawcowa Tekla)

Klinika samotnych serc () (Irena Ligota)

Małe stłuczki (2014) (pani Michałowska)

W imię... (2013) (Matka Dyni)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Adwokatka)

Gabriel (2013) (Babcia)

Zero (2009)

Pitbull (serial) ()

Apetyt na miłość () (pani Walicka, sąsiadka dziewczyn)

Kratka (1996)

Ekipa () (Sekretarka Niemca)

Piekło niebo (2005) (Zosia, gospodyni księdza)

Tarapaty (2017)

Zdjęcie
d1l8399
d1l8399
d1l8399
d1l8399