Trwa ładowanie...
d14y8xf
d14y8xf

Maria Mamona - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Bez miłości (1980) (koleżanka Ewy)

Lęk wysokości (2011) (2011) (Matka Ewy)

Zaćma (2015)

Boża podszewka II () (Interesantka w PUR-ze)

Układ zamknięty (2012) (Maria Kostrzewa)

Ziarno prawdy (2015) (pani Rojska)

Ojciec Mateusz () (Pielęgniarka)

Wichry Kołymy (2009) (Tania)

Parę osób, mały czas (2005) (Celina)

Urodziny Matyldy (1975) (Panna młoda)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Marie Grande)

U Pana Boga w ogródku (2007) (Cielęcka, matka Mariana)

Akcja pod Arsenałem (1977) (Hanka, siostra Zośki)

Zdjęcie
Podziel się
d14y8xf
d14y8xf
d14y8xf