WP
WP

Mariusz Czajka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

09.04.1961

Miejsce urodzenia

Grudziądz

Filmografia

Chłopaki nie płaczą (2000) (Czesiek Alf)

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo 3D (1999) (Yoda)

Gwiezdne wojny: Powrót Jedi (1983) (Yoda)

Gwiezdne wojny: Atak klonów 3D (2002) (Yoda)

Ekspres polarny (2004)

Gwiezdne wojny: Imperium kontratakuje (1980) (Yoda)

Sztos (1997)

Dom / Home (2015) (2015) (Kapitan Smek)

Sawa. Mały wielki bohater (2015)

Chip i Dale Brygada RR () (Wilk Harry)

Kacze opowieści () (Kaczor Donald)

Bar "Atlantic" () (Buła)

Rysiek Lwie Serce (2013)

Ojciec Mateusz () (Józef Maliniak)

Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu (1992) (Wojtek)

Skarb sekretarza (2000) (rzeźbiarz Edmund Czaja)

Szczur (1994) (Łysielec)

Życie nad rozlewiskiem () (Wroński)

Speed Racer (2008)

Sąsiedzi ()

Pora na czarownice (1993) (Pojebus)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (Yoda)

Misja Yeti (2018) ( Strażnik / Yeti / Reporter / Czerwony strażnik (polski dubbing) )

WP
WP
WP