WP
WP

Mariusz Saniternik - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Poczekalnia (2012) (2012)

Mój biegun (2011) (Ojciec Bogusia)

Zwolnieni z życia (1992) (Pacjent szpitala psychiatrycznego)

Sławna jak Sarajewo (1987) (Czogała)

Komisarz Alex () (Zygmunt Karasiewicz)

Antyterapia (2012) (Romek)

Dziewczyna z Mazur () (Mieszkaniec Pragi)

Afonia i pszczoły (2008)

Pitbull (serial) ()

Palimpsest (2005) (laborant)

Pograbek (1992) (Pograbek)

Masz na imię Justine (2005)

Amnestia (1981) (Julek)

Na bank się uda (2019) ("Makej")

WP
WP
WP