Trwa ładowanie...
djj1nv9
djj1nv9

Marta Nieradkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź

Filmografia:

Człowiek wózków (2000)

Kamper (2016) (Mania)

Szatan kazał tańczyć (2016)

Zjednoczone stany miłości (2015) (Marzena)

Mur (2014) (Agata)

Płynące wieżowce (2013) (Sylwia)

Z miłości (2011) (2011) (Ewelina)

Ojciec Mateusz () (Paulina Murawa)

Codzienna 2 m. 3 () (aspirantka Joanna Klata)

Trzy minuty. 21:38 (2009) (córka burmistrza)

Dzikie róże (2017)

Ultraviolet ()

Zdjęcie
Podziel się

Ukończyła Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi. W 2007 na XXV Festiwalu Szkół Teatralnych w Łodzi otrzymała wyróżnienie Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego za rolę Klarysy Hailsham-Brown w przedstawieniu „Pajęcza sieć” oraz Nagrodę Publiczności za „najbardziej elektryzującą” rolę żeńską.

djj1nv9
djj1nv9