Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Melissa McCarthy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

26.08.1970

Miejsce urodzenia

Plainfield, Illinois, USA

Scenarzysta
Filmografia

Życie za życie (2003) (Nico)

Biały Oleander (2002) (paramedyk)

Trafiona - zatopiona (2000) (Shirley)

Druhny (2011) (Megan)

Dzieciak (2000) (Kelnerka Sky King)

40 lat minęło (2012) (Catherine)

Złodziej tożsamości (2013) (Diana)

Mów mi Vincent (2014) (Maggie)

Szefowa (2015)

Ghostbusters. Pogromcy duchów (2015)

Agentka (2015) (Susan Cooper)

Gorący towar (2013) (Detektyw Shannon Mullins)

Tammy (2014) (Tammy)

Rita daje czadu () (Mindy Boone)

Mike i Molly () (Molly Flynn)

Plan B (2010) (Carol)

Och, życie! (2010) (DeeDee)

Prywatna praktyka () (Lynn McDonald (gościnnie))

Kim jest Samantha? () (Dena)

Go (1999) (Sandra)

Dusza towarzystwa (2018)

Rozpruci na śmierć (2018) ( Detektyw Connie Edwards )

Can You Ever Forgive Me? (2019) ( Lee Israel )

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw