ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u

Melissa McCarthy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Plainfield, Illinois, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Życie za życie (2003) (Nico)

Biały Oleander (2002) (paramedyk)

Trafiona - zatopiona (2000) (Shirley)

Druhny (2011) (Megan)

Dzieciak (2000) (Kelnerka Sky King)

40 lat minęło (2012) (Catherine)

Złodziej tożsamości (2013) (Diana)

Mów mi Vincent (2014) (Maggie)

Szefowa (2015)

Ghostbusters. Pogromcy duchów (2015)

Agentka (2015) (Susan Cooper)

Gorący towar (2013) (Detektyw Shannon Mullins)

Tammy (2014) (Tammy)

Rita daje czadu () (Mindy Boone)

Mike i Molly () (Molly Flynn)

Plan B (2010) (Carol)

Och, życie! (2010) (DeeDee)

Prywatna praktyka () (Lynn McDonald (gościnnie))

Kim jest Samantha? () (Dena)

Go (1999) (Sandra)

Dusza towarzystwa (2018)

Rozpruci na śmierć (2018) ( Detektyw Connie Edwards )

Can You Ever Forgive Me? (2019) ( Lee Israel )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u
ycipk-vpbi6u