Trwa ładowanie...
d3csvpn
d3csvpn

Michael Bacall - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles

Scenarzysta:
Filmografia:

Urban Legends: Final Cut (2000) (Dirk Reynolds)

21 Jump Street (2012) (Kapitan Dickson)

Shout (1991) (Big Boy)

Django (2012) (2012) (Smitty Bacall)

Gangster Squad. Pogromcy mafii (2012) (Comanche)

Hey Arnold! (1996) (Torvald/Chez Pierre Busboy/Melvin)

W głąb siebie (2001) (Chad)

Piękna i Bestia (serial) () (David / Runner)

Norman w tarapatach () (Jason Denby)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (dostawca)

Mroczne Dziedzictwo (2004) (Jacob)

Buffy - postrach wampirów (serial) () (Eric)

Wait Until Spring, Bandini (1989) (Arturo)

Bękarty wojny (2009) (Michael Zimmerman)

Columbo () (Tommy)

Grindhouse: Death Proof (2007) (Omar)

The Visitor (1997) (1997) (Carlo)

Chłopięcy świat (1993) (Terry Taylor)

Nearly Departed (1989)

Uwolnić orkę (1993) (Perry)

Zdjęcie
Podziel się

Michael Bacall (ur. 1973) – amerykański aktor, dwukrotnie (1990, 1992) nominowany do Nagrody Młodych Artystów, scenarzysta. Od najmłodszych lat występuje w filmach i telewizji. W 2001 roku zaczął zajmować się pisaniem scenariuszy do filmów. Jest współautorem skryptu do dramatu Jordana Melameda W głąb siebie (Manic), w którym wystąpił także w roli Chada. W 2007 roku najważniejsze amerykańskie wytwórnie wykupiły od niego kilka skryptów filmowych. Tego samego roku New Line Cinema ogłosiło, że Bacall będzie autorem scenariusza do pełnometrażowej adaptacji dokumentu The King of Kong: A Fistful of Quarters.

d3csvpn
d3csvpn