Trwa ładowanie...
d2fdie8
d2fdie8

Michael Chiklis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lowell, Massachusetts, USA

Filmografia:

Fantastyczna czwórka (2005) (2005) (Ben Grimm/Stwór)

High School (2010) (Principle Gordon)

Zostawić normalność (1992) (Vic Mackey)

When the Game Stands Tall (2014) (Terry Eidson)

Pionek (2013) (Derrick)

Vegas () (Vincent Savino)

Z wielką mocą: Historia Stana Lee (2010) ((on sam))

Parker (2013) (Melander)

Fantastyczna czwórka: Narodziny srebrnego surfera (2007) (The Thing)

Eagle Eye (2008) (Sekretarz obrony Callister)

Bez śladu () (Detektyw Vic Mackey)

Zemsta po śmierci (2006)

Zdjęcie
Podziel się
d2fdie8
d2fdie8
d2fdie8