WP
WP

Michał Milowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
WP

Na co dzień kompozytor, piosenkarz i aktor warszawskiego Teatru Studio Buffo. Jest pomysłodawcą i współtwórcą przedstawienia "Koncert piosenek Elvisa Presleya". Występy w tym przedstawieniu przyniosły opinie jednego z najwszechstronniejszych talentów obecnego składu teatru Studio Buffo. Karierę filmową rozpoczynał na planie filmu "Sztos".

WP
Data urodzenia

16.09.1970

Filmografia

Chłopaki nie płaczą (2000) (Bolec)

Kac Wawa (2012) (Karol)

Poranek Kojota (2001) (Brylant)

Segment 76 (2001) (Cwany Henio)

Sztos 2 (2011) (Student)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Młody)

Wiedźmin (2001) (Crach an Craite)

Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002) (Lutek)

Kobiety bez wstydu (2015)

Sztos (1997) (Student)

Ostatni klaps (2015) (Dyrektor telewizji)

Zostać miss 2 () (kucharz)

Wąskie gardło () (Opiekun prostytutek)

Czerwony Kapturek - Prawdziwa historia (2005) (Japeth)

Sąsiedzi () (Cezary Cwał-Wiśniewski)

Wiedźmin (serial) () (Crach an Craite)

Młode wilki (1995)

Na układy nie ma rady (2017)

WP
WP