ycipk-1ixqn7
ycipk-1ixqn7

Michał Żurawski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kac Wawa (2012) (Tomek)

Bodo ()

Persona non grata (2015)

Karbala (2015)

Powstanie Warszawskie (2013) (Obsada dubbingu)

Jego dziewczyna (2004)

Związek na odległość (2008) (Paweł)

Jeziorak (2014) (Vogt)

Dziki 2. Pojedynek () (Czyściciel)

1920. Wojna i miłość () (Aleksander Sribielnikow)

Czarny (2009)

Ojciec Mateusz () (Jerzy Rozwadowski)

Czarny () (Czarny)

Egzamin z życia () (Rafał Jachoda, szef agencji modelek)

Pitbull (serial) () (Łapka Robert Nimski)

Oda do radości (2005) (Waldek)

Taras Bulba (2009) (Wojciech)

Odwróceni () (Jan Zagórski)

Dzikie róże (2017)

53 wojny (2018) (Witek)

Odnajdę cię (2018) (Daro)

Ultraviolet ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1ixqn7
ycipk-1ixqn7
ycipk-1ixqn7