Trwa ładowanie...
d2fdie8
d2fdie8

Michelle Forbes - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Austin, Teksas, USA

Filmografia:

Brimstone (1998) (Julia Trent)

Kalifornia (1993) (Carrie Laughlin)

Bullfighter (2000) (Mary)

Playboys, The (1992) (Maggie Rudden)

Droga śmierci (1994) (Helen)

Po tamtej stronie (1995) (Jamie Pratt)

Powers (2014) (Dziewczyna Retro)

The Killing: Dochodzenie () (Mitch Larsen)

Highland Park (2012) (Sylvia Howard)

Życie przede wszystkim () (Zastępca prokuratora okręgowego Jill Sorenson)

Egzorcyzmy Dorothy Mills (2008) (Żona Paula Fallona)

Terapia () (Kate Weston)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Doktor Maggie Sinclair)

Skazany na śmierć () (Samantha Brinker)

24 godziny (serial) () (Lynne Kresge)

Black Day Blue Night (1995) (Rinda Woolley)

Detektyw w sutannie () (Instruktorka gimnastyki)

Czysta krew () (Maryann Forrester)

Dmuchawiec (2004) (Mrs. Voss)

Perfume (2001) (Francene)

Waking the Dead (2000) (Sarah)

Mój kumpel Buddy (1994) (Dawn Lockard)

Zdjęcie
Podziel się
d2fdie8
d2fdie8
d2fdie8