ycipk-2ue90j
ycipk-2ue90j

Milo Ventimiglia - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Anaheim, Kalifornia, USA

Filmografia:

Cała Ona (1999) (jeden z zawodników grających na boisku)

Divide, The (2011) (Josh)

Spadaj tato (2012) (Jack)

Mob City () (Ned Stax)

Killing Season (2013) (Chris)

Grace księżna Monako (2013) (Rupert Allan)

Bedford Diaries, The () (Richard)

Jeszcze większe dzieci (2013) (Milo z bractwa)

L.A. Noir () (Ned Stax)

Heat (2014) (Danny DeMarco)

Kiss of the Damned (2012)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Letterman)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Bobby Taylor)

Stay Alive (2006) (Loomis Crowley)

Przeklęta (2004) (Bo)

Boston Public () (Jake Provesserio)

Kochane kłopoty () (Jess Mariano)

Gamer (2009) (Rick Rape)

Opancerzony (2009) (Eckehart)

Pathology (2007) (Ted Gray)

Herosi () (Peter Petrelli)

Rocky Balboa (2006) (Rocky Balboa Jr.)

Boys Life 2 (1997) (Jason)

Teraz albo nigdy (2018) ( Trey )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2ue90j
ycipk-2ue90j
ycipk-2ue90j