ycipk-twqtwb
ycipk-twqtwb

Monika Pikuła - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Gwiezdne wojny: Nowa nadzieja (1977) (Leia)

Gwiezdne wojny: Powrót Jedi (1983) (Księżniczka Leia)

Prawie jak gladiator (2012) (Lucylla)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Gwiezdne wojny: Imperium kontratakuje (1980) (księżniczka Leia)

Lorax (2012) (Audrey)

Pan Peabody i Sherman (2014) (Patty Peterson)

Boża podszewka II () (Halinka Juchniewiczówna, koleżanka Gieni)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Księżniczka Diara)

Transformers Prime () (June Darby)

Klinika samotnych serc () (Sandra)

Awatar: Legenda Aanga () (June)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011) (Fretka Flynn)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Applejack)

Thor ratuje przyjaciół (2011) (Freja)

Klopsiki kontratakują (2013) (Sam Sparks)

Aryjska para (2004) (Członek rodziny Krauzenberga)

Liga Złośliwców () (Eliza)

Alvin i wiewiórki 3 3D (2012) (Zoe)

Podróże Guliwera (2010) (2010) (Księżniczka Mary)

Madagaskar 3 (2012) (Gia)

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009) (Sam Sparks)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Dzisiaj jest piątek (2006) (Marta)

Rango (2011) (Fasola (polska wersja jęz.))

Ostatni Władca Wiatru (2010) (Azula)

Góra Czarownic (2009)

Lato Muminków (2008) (Mimbla)

Astro Boy (2009) (Cora)

I Ty możesz zostać bohaterem (2006) (Dziewczynka)

Dudi: Cała naprzód (2017)

Piotruś Królik (2018) (Kłapcia)

Violetta ()

Zdjęcie
Podziel się

Jest absolwentką warszawskiej Akademii Teatralnej imienia Aleksandra Zelwerowicza. Od 2005 roku związana ze stołecznym Teatrem Współczesnym.

ycipk-twqtwb
ycipk-twqtwb