Trwa ładowanie...
d1uvrp6
d1uvrp6

Morena Baccarin

Najnowsze informacje
4.4
(16 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Rio de Janeiro, Brazylia

Filmografia:

Roger Dodger (2002) (Dziewczyna w barze)

Agentka (2015) (Karen Walker)

Deadpool (2016) (Vanessa Carlysle / Copycat)

Re-Lighting the Firefly (2005) (Ona sama)

Skradzione życie (2009) (Rose Montgomery)

Kill grill () (Gia)

Homeland () (Jessica Brody)

Serenity: The 10th Character (2003) (Ona sama)

Old Days (2013) (Lori)

Liga Sprawiedliwych: Zagłada (2012) (Black Canary II / Dinah Drake Lance (głos))

Gwiezdne Wrota (serial) () (Adria)

Las Vegas () (Sara Samari)

Stargate: The Ark of Truth (2008) (Adria)

Mentalista () (Erica Flynn)

Firefly () (Inara Serra)

OC: Życie na fali () (Maya Griffin)

Serenity (2005) (Inara Serra)

Perfume (2001) (Monica)

Deadpool 2 (2018) (Vanessa Carlysle)

Zdjęcie
Zdjęcie
d1uvrp6
d1uvrp6

d1uvrp6
d1uvrp6
d1uvrp6