ycipk-36px1g
ycipk-36px1g

Neal McDonough - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Dorchester, Massachusetts, USA

Filmografia:

Raport mniejszości (2002)

Star Trek: Pierwszy kontakt (1996)

Captain America: Pierwsze starcie (2011) (Timothy 'Dum Dum' Dugan)

Z podniesionym czołem (2004) (Jay Hamilton, Jr.)

Oficer Blart w Las Vegas (2015) (Vincent)

Batman: Atak na Arkham (2014) (Deadshot / Floyd Lawton)

Kraina złoczyńców (2014) (Kiersey)

Mob City () (Kapitan William Parker)

Niezłomny (2008) (Trener Richard Penning)

Czas zbrodni (2011) (Keech)

Red 2 (2013) (Jack Horton)

Pułapki umysłu () (Fredrick James Dafoe)

L.A. Noir () (William Parker)

Oddział bohaterów (2013) (Porucznik Joe Conti)

Blaszany bohater () (Cain)

Wiem, kto mnie zabił (2007) (Daniel Fleming)

Traitor (2008) (Max Archer)

Niesamowity Hulk () (Dr. Robert Bruce Banner)

Proud Mary (2018) ( Walter)

Jeż Sonic (2019)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-36px1g
ycipk-36px1g
ycipk-36px1g