ycipk-1j4ojd
ycipk-1j4ojd

Patsy Kensit - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Hounslow, London, England, UK

Filmografia:

Zabójcza broń 2 (1989) (Rika Van Den Haas)

Chorus of Disapproval, A (1988) (Linda Washbrook)

Angels & Insects (1995) (Eugenia Alabaster)

Strzał w dziesiątkę (1990) (Chora dziewczyna w pociągu)

Speedway Junky (1999) (Donna)

French and Saunders (1987)

Zatańcz z mordercą (2001) (Darcy Scott)

Tales from the Crypt (1989)

Human Bomb (1996) (Marcia)

Hennessy (1975) (Angie Hennessy)

Alfie Darling (1975) (Penny)

Mróz w maju (1982) (Nanda Gray)

Corsican Brothers, The (1985) (Emilie du Cailland)

Don Bosco (1988)

Does This Mean We`re Married? (1991) (Deena)

Bullseye! (1991) (Sick Lady on Train)

Adam Bede (1991) (Hetty Sorel)

Turn of the Screw, The (1992) (Jenny)

Timebomb (1992) (Dr. Anna Nolmar)

Blame It on the Bellboy (1992) (Caroline Wright)

Fall from Grace (1994) (Deirdre)

Tunnel Vision (1995) (Kelly Wheatstone)

Mężczyzna ze snów (1995) (Kris Anderson)

Pavilion, The (1999)

Best (2000) (Anna)

Janice Beard: 45 Words Per Minute (1999)

Blue Tornado (1991)

Silas Marner: The Weaver of Raveloe (1985) (Eppie)

Last Don II, The (1998) (Josie Cirolia)

Wielki Gatsby (1974) (1974) (Pamela Buchanan)

Hanover Street (1979) (Sarah Sellinger)

Great Expectations (1981) (Estella)

Diana (1983) (Young Diana)

Chicago Joe i aktoreczka (1990) (Joyce Cook)

Twenty-One (1991) (Katie)

Full Eclipse (1993) (Casey Spencer)

Kleptomania (1995) (Julie)

At the Midnight Hour (1995) (Elizabeth Guinness)

Absolute Beginners (1986) (Suzette)

Bitter Harvest (1993) (Jolene)

W rytmie serca (1996) (Cheryl Steed)

Skipper, Der (1990) (Sue)

Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (1995) (Mia Farrow)

Tragedy of Richard the Third, The (1983) (Lady Margaret Plantagenet)

Beltenebros (1991) (Rebeca)

Blue Bird, The (1976) (Mytyl)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1j4ojd
ycipk-1j4ojd
ycipk-1j4ojd