ycipk-14520i
ycipk-14520i

Patton Oswalt - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Portsmouth, Virginia, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Magnolia (1999) (Delmer Darion)

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) (Mall Santa)

Człowiek z Księżyca (1999) (Blue Collar Guy)

Kobieta na skraju dojrzałości (2011) (Matt Freehauf)

Dziewczyny z kalendarza (2003) (Larry)

Zoolander (2001) (Monkey Photographer)

Przyjaciel do końca świata (2012) (Roache)

Zigzag (2002)

Starsky i Hutch (2004) (Disco DJ)

New York Taxi (2004) (Clerk at Inpound Office)

Blade: Mroczna Trójca (2004) (Hedges)

NewsRadio (1995) (Guy)

Chronic-Con, Episode 420: A New Dope (2013) (On sam)

Sekretne życie Waltera Mitty (2013)

Newsroom, The () (Jonas Pfeiffer)

Justified: Bez przebaczenia () (Constable Bob Sweeney)

Wszystkie drogi prowadzą do domu (2008) (Milo)

Weird Al Show, The () (Seymour)

Nature Calls (2012) (Randy)

Odd Thomas (2013) (Ozzie P. Boone)

Neighbors From Hell () (Pazuzu)

Caprica () (Baxter Sarno)

Bob's Burgers () (Moody Foodie)

Parks and Recreation () (Garth)

Dorastająca nadzieja () (Rubin)

Wszystkie wcielenia Tary () (Neil)

Dollhouse () (Joel Mynor)

Intrygant (2009) (Ed Herbst)

Observe and Report - Złap, zakapuj, zabłyśnij (2009) (Manager Toast A Bun)

Flight of the Conchords () (Elton John Impersonator)

Tożsamość szpiega () (Calvin Schmidt)

Reaper: Żniwiarz () (Leon)

Balls of Fury (2007) (Hammer)

Mad TV (1995)

Run Ronnie Run! (2002) (Dozer - Editor)

Znudzony na śmierć () (Howard Baker)

Community () (pielęgniarz Jackie)

Amerykański tata () (bileter w kinie)

Reno 911!: Miami (2007) (różne role)

Ratatuj (2007) (Remy)

Miłość na zamówienie (2006) (technik)

SpongeBob Kanciastoporty () (Jim)

Batman przyszłości () (Eldon Michaels)

Down Periscope (1996) (Stingray Radioman)

Dr. Katz, Professional Therapist (1995)

Młodzi Tytani: Akcja! Film (2018) (Atom (głos) )

Sorry to bother you (2018) (Biały głos Pana _______ (głos) )

BoJack Horseman ()

Sekretne życie zwierzaków domowych 2 (2019) (Max (głos) )

Zdjęcie
Podziel się

Patton Oswalt przodował w klubach komediowych w całych Stanach od 1996, jak również w Comedy Central i HBO. Regularnie występuje w "Late Night with Conan O'Brien". Wystąpił także w "Kronikach Seinfelda" i "NewsRadio". Jako scenarzysta spędziła dwa sezony nad "MADtv".

ycipk-14520i
ycipk-14520i