ycipk-3i9k4y
ycipk-3i9k4y

Paweł Ciołkosz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Dębica, Polska

Filmografia:

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Fíli)

Pan Popper i jego pingwiny (2011) (Nat)

Heca w Zoo (2011) (Shane)

Ralph Demolka (2012) (Sonic)

Królewna Śnieżka (2012) (Renbock)

Gra Endera (2013) (Bonzo)

Percy Jackson: Morze potworów (2012) (Grover)

Wędrówki z dinozaurami 3D (2012) (Gniewko)

Strażnicy marzeń (2012) (Jack Mróz)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Lorax (2012) (Ted)

Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie (2010) (Wiewiór)

Uniwersytet potworny (2013) (Terry)

Syn Boży (2014) (Tomasz / Barabasz)

Wielka szóstka (2014) (Tadashi Hamada)

Skubani (2013)

Wojownicze Żółwie Ninja (2014) (Raphael)

Leci królik () (Jay)

Redakai: W poszukiwaniu Kairu () (Boomer)

Przygoda z piratami (2001) (Jake Hunter)

Rajdek - mała wyścigówka () (Żuczek)

Kot Gaturro (2010) (Max)

Rio 2 (2014) (Roberto)

Moja niania jest wampirem (2010) (Pottie Pączuś Hotep)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014) (Steve Rogers/Kapitan Ameryka)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Multidiplomus)

Jednostka przygotowawcza (2009) (Lanny)

Victoria znaczy zwycięstwo () (Andre Harris)

Kraina lodu (2013) (Kristoff)

AmbaSSada (2013) (SS-mann / Staszek)

Rodzinka nie z tej ziemi (2013) (Doktor)

Wszystko przed nami () (Leszek Kozak)

Avengers 3D (2012) (Steve Rogers / Kapitan Ameryka)

Hop (2011) (Fred)

Percy Jackson i bogowie olimpijscy: złodziej pioruna (2010) (Grover Underwood)

Ojciec Mateusz () (asystent prokurator Maszyńskiej)

Twarzą w twarz () (pracownik banku)

Braciszek (2007) (Nowicjusz)

Na Wspólnej () (Sylwester)

Księżniczka na lodzie (2005) (Teddy)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011) (Artur)

Megamocny 3D (2011) (Hal)

Sprawiedliwi () (Jan)

Generał () (Adam Kułakowski)

Niesamowity Spider-Man (2012) (Złodziej samochodów)

Lato Muminków (2008) (Muminek)

Renifer Niko ratuje Święta (2008) (Renifer Tornado)

Astro Boy (2009) (Pan Spryskiwacz)

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów (2008) (4A-7 / Kronos-327)

Hotel Transylwania (2012) (Jonathan)

Halo, Hans! () (gej)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Fíli)

Ranczo () (Zygmunt, student psychologii)

Dzikie Safari 3D (2005) (Toby)

Kryminalni () (Janek)

Goonies (1985) (Szeryf / Policjant)

Jaskiniowiec (2018) (Dug)

Tedi i mapa skarbów (2016) (Mumia)

Avengers: Koniec gry (2019) (Steve Rogers / Kapital Ameryka)

Zdjęcie
Podziel się

Paweł Ciołkosz to polski aktor dubbingowy, teatralny i filmowy. W 2007 roku ukończył studia Akademii Teatralnej w Warszawie. W latach 2007 - 2010 był aktorem Teatru Współczesnego w Warszawie. Obecnie jest aktorem teatru Polskiego w Warszawie.

ycipk-3i9k4y
ycipk-3i9k4y