ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc

Paweł Kukiz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
ycipk-87gwzc

Paweł Kukiz jest muzykiem, liderem zespołu "Piersi". Poza muzyką udziela się jako aktor w niektórych polskich produkcjach które nierzadko są także opatrzone jego utworami..

ycipk-87gwzc
Data urodzenia

24.06.1963

Miejsce urodzenia

Paczków

Filmografia

Billboard (1998)

...jestem przeciw (1985) (Chłopak)

Wtorek (2001)

Girl Guide (1995) (Józek Galica)

Czwarta władza () (Paweł Szeląg)

Samotność w sieci (2006) (Andrzej)

Poniedziałek (1998) (Dawid)

ycipk-87gwzc
ycipk-87gwzc