Trwa ładowanie...
d2mbxip
d2mbxip

Peter Facinelli - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Scenarzysta:
Filmografia:

Supernova (2000)

Chłopaki mojego życia (2001)

Saga Zmierzch: Przed świtem - część 2 (2012) (Dr Carlisle Cullen)

Pokusa (2012) (Jimmy Mulate)

Saga Zmierzch: Przed świtem - część 1 (2011) (Dr Carlisle Cullen)

Król Skorpion (2002)

Loosies (2011) (Bobby)

Foxfire (1996) (Ethan Bixby)

Calm at Sunset (1996) (James Pfeiffer)

Człowiek widmo II (2006) (Frank Turner)

Dotknąć szczytu świata (2006) (Erik Weihenmayer)

Kłopoty z Amandą (2008) (Greg)

Saga Zmierzch: Zaćmienie (2010) (Carlisle Cullen)

Siostra Jackie () (Dr Fitch Cooper)

Zmierzch: Księżyc w nowiu (2009) (Dr Carlisle Cullen)

Damages: Układy () (Gregory Malina)

Sześć stóp pod ziemią () (Jimmy)

Zmierzch (2008) (Carlisle Cullen)

Telling You (1998) (Phil Fazzulo)

Big Kahuna, The (1999) (Bob Walker)

Fot. ONS
Podziel się
d2mbxip
d2mbxip
d2mbxip