Trwa ładowanie...
d3ndhm1

Piotr Krukowski

Najnowsze informacje
3.0
(3 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Bolesław Krysiewicz)

Epizod (1979)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (i Pan Tomasz Samochodzik)

Syzyfowe prace (2000) (Stogowski)

150 na godzinę (1971) (Chłopak grający na perkusji na zabawie)

Próba ciśnienia (1976) (Andrzej Rogowski)

Zerwany (2003) (dyrektor domu dziecka)

Kawaler (2012) (2012) (Ojciec)

Stary człowiek i pies (2008) (Rektor filmówki)

Syzyfowe prace (serial) () (Stogowski)

Śledztwo (1973) (Asystent Sorensena)

Mrok () (Łęski)

Tu stoję... (1994) (Major Karabin)

Skarga (1991) (Mężczyzna w płonącym budynku KW)

Cudowne dziecko (1986) (lekarz badający Piotra)

Szamanka (1996) (Mężczyzna na przyjęciu)

d3ndhm1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ndhm1
d3ndhm1
d3ndhm1