Trwa ładowanie...
d4cldkq

Piotr Krukowski

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
d4cldkq
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Bolesław Krysiewicz)

Epizod (1979)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (i Pan Tomasz Samochodzik)

Syzyfowe prace (2000) (Stogowski)

150 na godzinę (1971) (Chłopak grający na perkusji na zabawie)

Próba ciśnienia (1976) (Andrzej Rogowski)

Zerwany (2003) (dyrektor domu dziecka)

Kawaler (2012) (2012) (Ojciec)

Stary człowiek i pies (2008) (Rektor filmówki)

Syzyfowe prace (serial) () (Stogowski)

Śledztwo (1973) (Asystent Sorensena)

Mrok () (Łęski)

Tu stoję... (1994) (Major Karabin)

Skarga (1991) (Mężczyzna w płonącym budynku KW)

Cudowne dziecko (1986) (lekarz badający Piotra)

Szamanka (1996) (Mężczyzna na przyjęciu)

Zdjęcie
d4cldkq
d4cldkq
d4cldkq
d4cldkq