ycipk-3n1uss
ycipk-3n1uss

Piotr Krukowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Bolesław Krysiewicz)

Epizod (1979)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (i Pan Tomasz Samochodzik)

Syzyfowe prace (2000) (Stogowski)

150 na godzinę (1971) (Chłopak grający na perkusji na zabawie)

Próba ciśnienia (1976) (Andrzej Rogowski)

Zerwany (2003) (dyrektor domu dziecka)

Kawaler (2012) (2012) (Ojciec)

Stary człowiek i pies (2008) (Rektor filmówki)

Syzyfowe prace (serial) () (Stogowski)

Śledztwo (1973) (Asystent Sorensena)

Mrok () (Łęski)

Tu stoję... (1994) (Major Karabin)

Skarga (1991) (Mężczyzna w płonącym budynku KW)

Cudowne dziecko (1986) (lekarz badający Piotra)

Szamanka (1996) (Mężczyzna na przyjęciu)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3n1uss
ycipk-3n1uss
ycipk-3n1uss