Trwa ładowanie...
d48dj6i

Piotr Krukowski

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Bolesław Krysiewicz)

Epizod (1979)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (i Pan Tomasz Samochodzik)

Syzyfowe prace (2000) (Stogowski)

150 na godzinę (1971) (Chłopak grający na perkusji na zabawie)

Próba ciśnienia (1976) (Andrzej Rogowski)

Zerwany (2003) (dyrektor domu dziecka)

Kawaler (2012) (2012) (Ojciec)

Stary człowiek i pies (2008) (Rektor filmówki)

Syzyfowe prace (serial) () (Stogowski)

Śledztwo (1973) (Asystent Sorensena)

Mrok () (Łęski)

Tu stoję... (1994) (Major Karabin)

Skarga (1991) (Mężczyzna w płonącym budynku KW)

Cudowne dziecko (1986) (lekarz badający Piotra)

Szamanka (1996) (Mężczyzna na przyjęciu)

d48dj6i

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d48dj6i
d48dj6i
d48dj6i