WP
WP

Piotr Siejka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Czarne stopy (1986) (Oboźny)

Pianista (2002)

E=mc2 (2002)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989)

Desperacja (1988) (Ignacy Chmieleński , członek Komitetu Miejskiego)

Dziki () (Generał Bolo Waligóra)

Dziki 2. Pojedynek () (Generał Bolo)

Dziewczyna z Mazur () (Tadeusz)

Ojciec Mateusz () (Józef Walczak)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Mów mi Rockefeller (1990) (Nabywca saletry na bazarze)

Dekalog, dwa (1988) (lekarz)

Odwróceni () (Pułkownik)

Przyłbice i kaptury (1985)

Balanga (1993) (kolega grabarza)

Sara (1997) (1997)

Kroll (1991)

WP
WP
WP