Trwa ładowanie...
d2ldm0u

Piotr Skarga

Najnowsze informacje
3.4
(60 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Jelenia Góra

Filmografia:

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Cichowski)

Ekstradycja 2 (1996) (przewodniczący gminy)

Przypadek (1981) (narkoman w ośrodku)

Rycerz (1980) (rycerz)

Prostytutki (1997) (Król Kawioru)

Na Odsiecz Wiedniowi (1983)

Zezem (1976) (wnuk Naddolnej)

Rycerze i rabusie () (Konstanty Korniakt)

Wielki statysta (1983) (Franciszek Zabłocki)

Całkiem nowe lata miodowe () (Piotr)

Bulionerzy () (Piotr Nowik)

Tulipan () (Konferansjer na imprezie)

Ojciec Mateusz () (Taras)

Pensjonat pod Różą () (Apoloniusz)

Glina () (Zenon Kunicki)

Kapitan Conrad (1990)

Weryfikacja (1986) (członek redakcji Tygodnika)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Jagódka, podwładny Bączka)

Mała sprawa (1975) (Krzysiek)

Sukces (2000) (2000) (Warga, sąsiad Madejów)

Widziadło (1983) (sąsiad Strumieńskiego)

Bohater roku (1986) (pan Zenek)

d2ldm0u

Aktor. W latach 1971-73 występował w Teatrze im. Stefana Jaracza w Olsztynie, w latach 1973-84 w Teatrze Dramatycznym w Warszawie, w latach 1984-86 w Teatrze Nowym w Warszawie.

d2ldm0u
d2ldm0u
d2ldm0u
d2ldm0u