ycipk-1qgal5
ycipk-1qgal5

Polly Walker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

19.05.1966

Miejsce urodzenia

Warrington, Anglia, Wielka Brytania

Filmografia

Osiem i pół kobiety (1999)

Sliver (1993)

Detoks (2002)

Curtain Call (1999) (Julia)

Szepty Aniołów (1998) (Mary Lavelle)

Journey of Honor (1992)

John Carter (2012) (Sarkoja)

Trial, The (1993) (Leni)

Czas przemian (1995) (Celia Clemence)

Czas patriotów (1992) (Annette)

Enchanted April (1992) (Caroline Dester)

Bandyta (1997) (Maria)

Świry () (Randa)

Burza hormonów (2006) (Esther)

Rodzina Duque () (Ellis Samuels)

Starcie tytanów (2010) (Kasjopeja)

Mentalista () (Alexa Shultz)

Rzym () (Atia of the Julii)

After Alice (1999) (Dr Vera Swann)

Dangerous Man: Lawrence After Arabia, A (1990) (Mme. Dumont)

Grób Roseanny (1997) (Cecilia)

ycipk-1qgal5
ycipk-1qgal5
ycipk-1qgal5