ycipk-16qeqb
ycipk-16qeqb

Regina King - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia:

Wielki Joe (1998)

Jerry Maguire (1996)

Spadaj na ziemię (2001)

Piątek (1995) (Dana Jones)

Legalna blondynka 2 (2003) (Grace Stoteraux)

Poetic Justice (1993) (Iesha)

Historia Kopciuszka (2004) (Rhonda)

Miłość i śmierć w Chicago (1999) (Lois Newton)

Samoloty 2 (2014) (Dynamite)

Gliniarze z Southland () (Detektyw Lydia Adams)

Ulice Nowego Jorku () (Marah)

Po rozum do mrówek (2006) (Kreela)

24 godziny (serial) () (Sandra Palmer)

Nasze wielkie rodzinne wesele (2010) (Angela)

Rok psa (2007) (Layla)

Jednostka ()

Miss Agent 2: Uzbrojona i urocza (2005) (Sam Fuller)

Ray (2004) (Margie Hendricks)

Gdyby ulica Beale umiała mówić (2019) ( Sharon Rivers )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-16qeqb
ycipk-16qeqb
ycipk-16qeqb