Trwa ładowanie...
dg2ehih
dg2ehih

Rick Hoffman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Battleship: Bitwa o Ziemię (2012) (Przewodniczący Kolegium Połączonych Szefów Sztabów)

Krwawa profesja (2002) (James Lockridge)

Pojutrze (2004) (Biznesmen w busie)

Zabójcza broń 4 (1998) (Policjant w porcie)

Chu Chu and the Philly Flash (1981) (Terry Loomis)

Johnny Skidmarks (1998) (Barman)

Komórka (2004) (Cellular)

Teoria spisku (1997) (Strażnik nocny)

Człowiek Cel () (Shelly)

Powrót do Providence () (Benji Brickman)

Suits: W garniturach () (Louis Litt)

Justified: Bez przebaczenia () (Hector)

Locker 13 (2009) (Armando)

Uczciwy przekręt () (Alan Foss)

Knight Rider: Nieustraszony () (Christopher Stevens)

Jordan () (Phil Berman)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Michael Raykirk)

Hostel 2 (2007) (Amerykański biznesmen)

Hostel (2006) (Amerykański biznesmen)

Z księżyca spadłeś? (2000) (Doktor)

Magia kłamstwa ()

Mentalista () (Christopher Lynch)

Mów mi swatka () (Doradca w barze)

Kim jest Samantha? () (Chase Chapman)

Chuck () (Agent Scary)

V.I.P. () (Tino Scarlatti)

Condemned, The (2007) (Goldman)

Bez śladu () (Gary Moscowitz)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Bruno Gomez)

Better Way to Die, A (2000) (Regis)

Zdjęcie
Podziel się
dg2ehih
dg2ehih
dg2ehih