ycipk-2hc8vp
ycipk-2hc8vp

Robert De Niro - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

New York, New York, USA

Reżyser:
Filmografia:

Depresja gangstera (1999) (Paul Vitti)

Taksówkarz (1976) (Travis Bickle)

Jestem Bogiem (2011) (Carl Van Loon)

Ojciec Chrzestny 2 (1974) (Vito Corleone)

Nietykalni / The Untouchables (1987) (1987) (Al Capone)

Kasyno (1995) (Sam Ace Rothstein)

Ucieczka o północy (1988) (Jack Walsh)

Rocky i Łoś Superktoś (2000) (Fearless Leader)

Jackie Brown (1997) (Louis Gara)

New York, New York (1977) (Jimmy Doyle)

Poznaj mojego tatę (2000) (Jack Byrnes)

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (Harry)

Elita zabójców (2011) (Hunter)

Misja (1986) (Rodrigo Mendoza)

Siła i honor (2000) (Chief Leslie W. 'Billy' Sunday)

Nawrót depresji gangstera (2002) (Paul Vitti)

Poradnik pozytywnego myślenia (2012) (Patrick Peoples)

Lenny Bruce: Swear to Tell the Truth (1998) (narrator)

Nie jesteśmy aniołami (1989) (Ned)

Ronin (1998) (Sam)

Chłopcy z ferajny (1990) (James Conway)

Gorączka / Heat (1995) (1995) (Neil McCauley)

Harry Angel (1987) (Louis Cyphre)

Szalony Megs (1989) (Megs)

Cop Land (1997) (Moe Tilden)

Fakty i akty (1997) (Conrad Brean)

Fan (1996) (Gil Renard)

Dawno temu w Ameryce (1984) (Noodles)

Stone (2010) (Jack Mabry)

15 minut (2001) (Eddie Flemming)

Rozgrywka (2001) (Nick Wells)

Czerwone światła (2012) (Simon Silver)

Being Flynn (2012) (Jonathan Flynn)

Showtime (2002) (detektyw Mitch Preston)

Dochodzenie (2002) (Vincent LaMarca)

Pokój Marvina (1996) (Dr. Wally)

Uśpieni (1996) (Father Bobby)

Ulice nędzy (1973) (Johnny Boy)

Przylądek strachu (1991) (1991) (Max Cady)

Przebudzenie / Awakenings (1990) (1990) (Leonard Lowe)

Godsend (2004) (dr Richard Wells)

Brazil (1985) (Harry Tuttle)

Ognisty podmuch (1991) (Donald Rimgale)

Rybki z ferajny (2004) (Don Lino)

Co Ty wiesz o swoim dziadku? (2016) (Dick Kelly)

Joy (2015)

Praktykant (2015)

The Comedian (2013) (Jackie Burke)

Frankie Machine (2013) (Frankie Machine)

Legendy ringu (2013) (Billy 'The Kid' McGuigan)

Killing Season (2013) (Benjamin Ford)

Porachunki / The Family (2013) (2013) (Fred Blake / Giovanni Manzoni)

Wolni strzelcy (2012) (Vic Sarcone)

Wielkie wesele (2013) (Don Griffin)

Last Vegas (2013) (Paddy)

Most przeznaczenia (2004) (Arcybiskup)

American Hustle (2014) (Victor Tellegio)

Przyjęcie weselne (1969) (Cecil)

Wszyscy mają się dobrze (2009) (Frank)

Maczeta (2010) (Senator McLaughlin)

Co jest grane? (2008) (Ben)

Zawodowcy / Righteous Kill (2008) (2008) (Detektyw Thomas Cowan)

Gwiezdny pył (2007) (Kapitan Shakespeare)

Siła strachu (2005) (David Callaway)

Frankenstein (1994) (potwór)

Kamienne pięści (2016) (Ray Arcel)

Poznaj naszą rodzinkę (2010) (Jack Byrnes)

Dobry agent (2006) (General Bill Sullivan)

Poznaj moich rodziców (2004) (Jack Byrnes)

Prawo Bronxu (1993) (Lorenzo)

Bang the Drum Slowly (1973) (Bruce Pearson)

Last Tycoon, The (1976) (Monroe Stahr)

Greetings (1968) (Jon Rubin)

Hi, Mom! (1970) (Jon Rubin)

Bloody Mama (1970) (Lloyd Barker)

Urodzony zwycięzca (1971) (Danny)

Bertolucci secondo il cinema (1975) (siebie)

True Confessions (1981) (Des Spellacy)

Król komedii (1983) (Rupert Pupkin)

Dear America: Letters Home from Vietnam (1987) (Co-narrator)

Godfather Trilogy: 1901-1980 (1992) (Young Vito Corleone)

Mistress (1992) (Evan Wright)

Chłopięcy świat (1993) (Dwight Hansen)

True Story of Frankestein (1994)

Out of My Feet (2000)

Godfather Family: A Look Inside (1991) (młody Don Vito Corleone)

Wielkie nadzieje (1998) (1998) (Więzień - Lustig)

Łowca jeleni (1978) (Michael)

Wściekły byk (1980) (Jake La Motta)

Wedding Party (1969) (Cecil)

Sam's Song (1969) (Sammy Nicoletti)

Jennifer on My Mind (1971) (Gypsy cab driver)

Gang That Couldn't Shoot Straight (1971) (Mario)

1900 (1976) (Alfredo Berlinghieri)

Zakochać się (1984) (Frank Raftis)

Czarna lista Hollywood (1991) (David Merrill)

Night and the City (1992) (Harry Fabian)

Dziewczyna gangstera (1993) (Wayne 'Mad Dog' Dobie)

Cent et une nuits (1995) (Actor for a Day)

Salute to Martin Scorsese (1997) (gość programu)

New York City... Come Visit the World (1998) (Siebie)

Flawless (1999) (Walt Koontz)

Stanley & Iris (1990) (Stanley Cox)

Joker (2019) ( Murray Franklin )

Robert De Niro ONS - Agencja Okno na Świat Jerzy Dąbrowski
Podziel się
ycipk-2hc8vp
ycipk-2hc8vp
ycipk-2hc8vp