Trwa ładowanie...
d8fdpc0

Ryan Hurst

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d8fdpc0
Miejsce urodzenia:

Santa Monica, Kalifornia, USA

Filmografia:

Patch Adams (1998) (Neil)

Regulamin zabijania (2000) (Kapitan Hustings)

Tytani (2000) (Gerry Bertier)

Wysłannik przyszłości (1997) (Eddie March)

Szeregowiec Ryan (1998) (Spadachroniarz Mandelsohn)

Byliśmy żołnierzami (2002) (Sierżant Ernie Savage)

Ladykillers, czyli zabójczy kwintet (2004) (Lump Hudson)

Synowie Anarchii () (Harry Opie Winston)

Rango (2011) (Jedidiah)

Zdjęcie
d8fdpc0
d8fdpc0
d8fdpc0
d8fdpc0