Trwa ładowanie...
d2ven7s

Ryan Hurst

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Santa Monica, Kalifornia, USA

Filmografia:

Patch Adams (1998) (Neil)

Regulamin zabijania (2000) (Kapitan Hustings)

Tytani (2000) (Gerry Bertier)

Wysłannik przyszłości (1997) (Eddie March)

Szeregowiec Ryan (1998) (Spadachroniarz Mandelsohn)

Byliśmy żołnierzami (2002) (Sierżant Ernie Savage)

Ladykillers, czyli zabójczy kwintet (2004) (Lump Hudson)

Synowie Anarchii () (Harry Opie Winston)

Rango (2011) (Jedidiah)

d2ven7s

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2ven7s
d2ven7s
d2ven7s