ycipk-2dwahm
ycipk-2dwahm

Ryan Phillippe - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

New Castle, Delaware, USA

Filmografia:

Szkoła uwodzenia (1999) (Sebastian Valmont)

Prawnik z Lincolna (2011)

Gosford Park (2001) (Henry Denton)

Gra w serca (1998) (Keenan)

Klub 54 (1998) (Shane O'Shea)

Sztorm (1996) (Gil Martin)

Karmazynowy przypływ (1995) (marynarz Grattam)

Desperaci (2000) (Parker)

Koszmar minionego lata (1997) (Barry William Cox)

konspiracja.com (2001) (Milo Hoffman)

Bractwo Bang Bang (2010) (Greg Marinovich)

Reclaim (2014) (Steven)

Pięć palców (2006) (Martijn)

Mokra robota (2011) (Vincent)

Teoria chaosu (2006) (Shane Dekker)

Sztandar chwały (2006) (John 'Doc' Bradley)

MacGruber (2010) (Agent specjalny Piper)

Stan spoczynku (2008) (Brandon King)

Ściśle tajne (2007) (Eric O'Neill)

Miasto gniewu (2005) (funkcjonariusz Hanson)

Mały smutny chłopiec (1997) (Jimmy West / Danny Knight)

Moje ja (2003) (Simon Cable)

Człowiek firmy (2000) (Petrov)

Igby Goes Down (2002) (Oliver Slocumb)

Homegrown (1998) (Harlan)

Nowhere (1997) (Shad)

Invader (1996) (szeregowiec Ryan)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2dwahm
ycipk-2dwahm
ycipk-2dwahm