Trwa ładowanie...
ycipk-eq153l
ycipk-eq153l

Sarah Paulson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (Grace Schwab)

Napad (1999)

Czego pragną kobiety (2000) (Annie)

Martha Marcy May Marlene (2011) (Lucy)

Do diabła z miłością (2003) (Vikki Hiller)

The Runner (2015) (Kate Haber)

Carol (2015) (Abby Gerhard)

Zmiana w grze (2012) (Nicolle Wallace)

Pretty/Handsome (2008) (Corky Fromme)

American Horror Story: Sabat () (Cordelia Foxx)

American Horror Story: Asylum () (Lana Winters)

Słynna Bettie Page (2005) (Bunny Yeager)

Uciekinier (2012) (Mary Lee)

Zniewolony. 12 Years A Slave (2013) (Mistress Epps)

Studio 60 () (Harriet Hayes)

Griffin and Phoenix (2006) (Peri)

Spirit - Duch Miasta (2009) (Ellen Dolan)

Ocean's 8 (2018) ( Tammy )

Nie otwieraj oczu (2018) ( Jessica )

Glass (2019) ( Dr Ellie Staple )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-eq153l
ycipk-eq153l
ycipk-eq153l