Trwa ładowanie...
d1iagyf
d1iagyf

Sean Young

Najnowsze informacje
4.2
(25 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Louisville, Kentucky, USA

Filmografia:

Łowca androidów (1982) (Rachael)

Wall Street (1987) (Kate Gekko)

Boost, The (1988) (Linda)

Sugar & Spice (2001)

Diuna (2000) (Chani)

Arena Brains (1988)

Ace Ventura: Psi detektyw (1994) (Lois Einhorn)

Love Crimes (1992)

Once Upon a Crime... (1992) (Phoebe)

Dr. Jekyll and Ms. Hyde (1995) (Helen Hyde)

Even Cowgirls Get the Blues (1993) (Marie Barth)

Pocałunek przed śmiercią (1991) (Ellen/Dorothy Carlsson)

Modelka (1994) (Mercedes)

Gun (1997) (Paula)

Rodzina Amati (2000) (Christine)

Goodbye Sunrise (2000) (Linda Bronco)

Secret Cutting (2000) (Joyce Cottrell)

Special Delivery (1999)

Out of Control (1998) (Lena)

Cowboy and the Movie Star, The (1998) (Sean Livingston)

Invader, The (1997) (Annie)

Wyjątek od reguły (1997) (Angela Bayer)

Nie wszystko stracone (1997) (Mallory Jordan)

Motel Blue (1997) (Lana Hawking)

Proprietor, The (1996) (Virginia Kelly/Sally)

Evil Has a Face (1996) (Gwen)

Forever (1992) (Mary Miles Minter)

Love Crimes (1991) (Dana Greenway)

Cousins (1989) (Tish)

Blood & Orchids (1986) (Leonore Bergman)

Under the Biltmore Clock (1985) (Myra Harper)

Jane Austen na Manhattanie (1980) (Ariadne Charlton)

Men (1997) (Stella James)

Blade Runner (1997) (Rachael (głos))

Mirage (1995) (Jennifer Gale)

Witness to the Execution (1994) (Jessica Traynor)

Bolt (1994) (Patty Deerheart)

Fatal Instinct (1993) (Lola Cain)

Blue Ice (1992) (Stacy Mansdorf)

Hold Me, Thrill Me, Kiss Me (1992) (Twinkle)

Baby... Secret of the Lost Legend (1985) (Susan Matthews-Loomis)

Dame Edna`s Hollywood (1991) (siebie)

Jesse Stone: Przemiana (2007) (Sybil Martin)

Sketch Artist (1992) (Rayanne)

Ogniste Ptaki (1990) (Billie Lee Guthrie)

Tender Is the Night (1985) (Rosemary Hoyt)

Zakochani młodzi lekarze (1982) (Dr. Stephanie Brody)

Strefa zniszczenia (2001) (Rachel Anderson)

Bez wyjścia (1987) (Susan Atwell)

Stripes (1981) (Louise)

Zdjęcie
d1iagyf
d1iagyf
d1iagyf
d1iagyf