Trwa ładowanie...
ycipk-2nkes1
ycipk-2nkes1

Sebastian Koch - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Amen (2002) (Höss)

Tożsamość / Unknown (2011) (2011) (Profesor Leo Bressler)

Szklana pułapka 5 (2012) (Komorov)

Most szpiegów (2015) (Wolfgang Vogel)

Vatican, The (2013) (Kardynał Marco Malerba)

W cieniu (2012) (Zenke)

Dwa dni nadziei (2003) (Helmut Kaminski)

Manipulacja (2011) (Harry Wind)

Zamach w Wilczym Szańcu (2004)

Czarna księga (2006) (Ludiwg Müntze)

Napoleon () (Marszałek Jean Lannes)

Życie na podsłuchu (2006) (Georg Dreyman)

Bel canto (2018) ( Messner)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2nkes1
ycipk-2nkes1
ycipk-2nkes1