ycipk-4psnoh
ycipk-4psnoh

Sławomir Pacek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000)

Safari 3D (2010) (Charles)

Zróbmy sobie wnuka (2003) (Listonosz)

Potwory i spółka (2001) (Randall)

Transformers: Wiek Zagłady (2014) (Optimus Prime)

Garfield (2004)

Złomka bujdy na resorach (2010) (Kabuto)

Kiler (1997)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Navarro)

Gdzie jest Nemo 3D (2003) (Grouper/Pelikan/Mewa/Delfin)

Uniwersytet potworny (2013) (Randy)

Żony ze Stepford (2004)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Henio)

Kżyrzacy 2 (2002) (Zbyszko z Bogdańca)

Cudownie ocalony (2004) (Czesiek)

Kumba (2013) (Antylopa Sakkie)

Przygoda w Paryżu (2011) (Emille)

Flintstonowie ()

Rajdek - mała wyścigówka () (Krzychu)

Podsłuchane życie (2009)

Klinika samotnych serc () (Menadżer)

Tajemnica zielonego królestwa (2013) (Mandrake)

Timon i Pumba () (Inspektor golfowy / Księgowy)

Hrabia Kaczula ()

Animalia () (Szachraj)

Bar "Atlantic" () (Zaginiony)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (John/dowódca oddziałów marsjańskich (polski))

Siła wyższa () (Ojciec Wojciech)

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009)

Rysa (2008) (Jurek)

Codzienna 2 m. 3 () (Listonosz)

Pitbull (serial) ()

Krowy na wypasie (2006) (Duke)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (Asterix)

Tajemnica kwiatu paproci (2004) (Bugsy)

Szkoła uwodzenia Czesława M. (2016)

Apartament dla orangutana (1996) (Buck LaFarge)

Alvin i wiewiórki 2 (2009)

Góra Czarownic (2009) (Dominick)

Stacyjka () (posterunkowy Mierzej)

Wpuszczony w kanał (2006) (Sid)

Maszyna zmian. Nowe przygody (1996) (Kucharz)

Biały Kieł (2018) (2018) (Smith (polski dubbing))

Corgi, psiak królowej (2019) ( Charlie (polski dubbing) )

Sekretny świat kotów (2018) (Doktor Dziwny)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4psnoh
ycipk-4psnoh
ycipk-4psnoh