ycipk-6flfxf
ycipk-6flfxf

Sławomir Sulej - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Wrocław, Polska

Filmografia:

Kac Wawa (2012) (Barman)

Sztos 2 (2011) (Zomowiec)

Kiler (1997)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (Aktor grający w filmie bandytę)

Patrzę na ciebie, Marysiu (1999) (producent filmowy Strugacki)

Nic śmiesznego (1995)

Sąsiady (2014) (Sąsiad)

Honor dla niezaawansowanych () (Naczelnik Maksym)

Tu stoję... (1994) (Redaktor naczelny Gazety)

Wiatraki z Ranley (1989) (Barman)

Podejrzani zakochani (2013)

Antyterapia (2012) (Szczepan)

Dziewczyna z Mazur () (Klient zajazdu Złote)

Sprawa na dziś () (naczelnik policji)

Pitbull (serial) ()

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Wyrek)

Sara (1997) (1997)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-6flfxf
ycipk-6flfxf
ycipk-6flfxf